Bla bla

Termeni si Conditii PARFUMULTAU

Prevederi generale

 Termenii si Conditiile se aplica la achizitionarea produselor de pe site-ul www.parfumultau.ro.

 Acestea stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator).

  Vanzator si operator al operatiunilor online este "Alexandru V. Florin Dragos Interprindere Individuala", cu sediul in Botosani, str.Maramures, nr. 3 A, inregistrata la Registrul Comertului din data de 03.09.2010, C.U.I.27346015,Nr.de ordine R.C.F07/713/02.09.2010.
Activitate principala:Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie,online si in magazine specializate-4775.

 Relatia dintre parti(vanzator/cumparator) este guvernata de Legea 365/2007 privind protectia consumatorului, Legea 365/2002 privind comertului electronic si Ordonanta Guvernului 130/2000 privind comertul pe internet.

Definitii

 Contract - contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, cumparatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

 Vanzatorul (distribuitor) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri catre consumator.

 Cumparator (client/consumator) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

 Finalizarea contractului de achizitie - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

 Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Garantie si reclamatii

 Vanzatorul este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii .O sesizare trebuie facuta in scris sau personal. Clientului ii va fi rambursata suma integrala a produsului. Sesizarea nu este necesar a fi adresata cuiva anume, este de ajuns sa fie trimisa pe adresa specificata la sectiunea contact.

 Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a chitantei(sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute. Procedura de Sesizare va fi trimisa pe email clientului, imediat ce a fost receptionata sesizarea.

Preturile si validitatea ofertei

 Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

 Preturile produselor sunt bazate pe preturile recomandate ale distribuitorilor exclusivi.

 Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Confidentialitatea datelor

 Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Protectia datelor cu caracter personal. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date.

Clauze finale

 Consumatorului i se poate solicita sa completeze anumite formulare si/sau sa incheie anumite contracte la momentul plasarii comenzii. Procedura poate diferi, in functie de comanda. Cumparatorul poate modifica eventualele erori materiale, inainte de plasarea comenzii.

 Termenii si conditiile prezente permit cumparatorului arhivarea si reproducerea acestora. Tarifele pentru comunicarea la distanta pentru plasarea comenzilor sunt tarifele normale practicate de operatorii acestor retele.

  Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, sunt suportate de CUMPARATOR.
  • Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de vanzator.
  • Renuntarea la cumparare

 Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

 Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

  • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.

 Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, VANZATORUL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

 In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

 NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, mostrele cadou,etc.).

 Imaginile de pe website au caracter informativ

 Acest document de acord intre parti a fost scris in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.