Bla bla

Metode de Plata si Livrare

Modalitati de plata

 Plata ramburs - se plateste in numerar la livrarea produsului fie la posta , fie la curier

 Plata prin OP/ banca - se depune pretul produselor achizitionate in contul indicat de Vanzator.

  Transfer bancar
  Cont BCR Alexandru Florin Dragos
  RO80RNCB0041054007490002

Procesarea comenzilor

 Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un reply automat de confirmare. Comenziile primite pana in ora 15, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare.

 Produsele sunt de regula livrate in termen de 24 ORE IN TARA iar in Botosani in 2-3 ore. Cu toate ca 98% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi. In cazul acesta veti fi contactat imediat pentru a va da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

Livrare

 In Botosani si Iasi livrarea se face in aceiasi zi,taxa de livrare este de 10RON indiferent de valoarea sau greutatea produsului.

 In Romania livrarea se va face a 2 a zi lucratoare, deci de regula veti primi comanda in 24 de ore de la plasarea acesteia.

 Livrarea se face prin serviciul de curierat Fan Courier.Costurile de livrare prin Fan Courier curier sunt cuprinse intre 19RON in functie de greutatea/valoarea coletului si de aria de acoperire a firmei de curierat. Bunurile sunt depozitate pe o perioada de 5 zile. In cazul in care nu puteti fi gasiti pentru livrare, veti primi o notificare. Fiecare livrare are un numar de inregistrare si putem afla unde este depozitata comanda dvs. Lista locatiilor in care se poate livra poate fi gasita pe site-ul Fan Courier curier.